6 Nisan 2011 Çarşamba

Çok amaçlı organizer dosyalık

Herkese günaydın,
Bir haftadır ancak gelebildim bloguma. Bu aralar biraz yoğunumda. Tabi havalarda kötü o yüzden de çok birşey yapasım gelmiyor açıkçası... Hafta sonu kendime okulda kullanmak için organizer  dosyalık diktim. Sizlerde çalışıyorsanız toplantılarda kullanmak için dikebilirsiniz ben kullanışlı olacağını düşünüyorum açıkçası hanımlar tabi aynı zamanda da havalı :) Tabi amacına uygun olarak da iyi bir düzenleyici :)

Yapılışına gelince kullanıcağım göz sayısını ve ne için kullanıcaksam ona göre ölçüp astar olarak kullanacağım kumaşa cepler olarak dikiyorum ve astarla dış kumaş arasına da tok durması için keçe ekleyip dikiyorum o kadar. Ha tabi en sonda süslüyorum, eede süslemessek olmaz değil mi ????
Bakalım beğenecek misiniz?




Kendinize iyi bakın,
yeni gelin :)

7 yorum:

  1. ben sevdimmm.
    bazen toplantıya giriyorum elimde bir ajanda bir kalem, hatta bazen hem tükenmez hem kurşun kalem, zaman zaman hesap makinesi ve kartvizit lazım oluyo. allahım bazen tüm sorular bana yöneldiğinde elim ayağıma dolaşıyo, bi biri düşüyo yere bi diğeri. benim gibi tiplere lazım. bazende toplantıya girerken yanıma almayı unutuyorum saydıklarımdan bazılarını. hepsi bi arada durur ne güzel:)

    YanıtlaSil
  2. şengül ilbay; teşekkür ederim :)
    Nuran Özalp; Sağol canım :) Kesinlikle haklısın hem unutmamak hem de düzenli olmak için kesin şart :) Hadi yap bakalım bir tane de sen....

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş gelin hanım yine marifetiniz gözler önüne saçılmış:)
    ellerine sağlık açıklamalrın için ayrıca teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. eline sağlık ne güzel olmuş derli toplu...

    YanıtlaSil