20 Eylül 2011 Salı

Küçük kardeşe ciciler 2

Günaydınlar herkese :)
Dün kaldığımız yerden devam ediyorum efendim. Bu kutularıda ilk defa denediğim peçete dekupaj yöntemiyle yaptım. İlk deneme için fena sayılmaz bence ama yine de bu konuda tecrübeli ablalarımdan her türlü eleştiriye ve bilgiye açığım :) Hatta bu kutuları yaptıktan sonra hızımı alamadım ve iki de dergilik yaptım aynı teknikle. Artık onlarıda sonraki günlerde paylaşırım....




Kendinize iyi bakın,
yeni gelin :)

9 yorum:

  1. Çok cici olmuşlar, kardeş güle güle kullansın:))

    YanıtlaSil
  2. çok guzel olmus ben begendimm. Bende yapmak istiyorum hangi malzemeleri kullandin? ama Fransa'daki farkli olur sanirim :( Birde kutun tenekemi? yoksa cam mi? ne tur bir kutu?

    YanıtlaSil
  3. elişi defteri; teşekkür ederim :)
    fransalı gelin; teşekkür ederim :) bence bir hobi mağazasına gidersen malzemeleri bulabilirsin canım çünkü lazım olan tek şey peçete ve dekupaj tutkalı. tutkalın fransızcası ne onu bilmiyorum ama dekupaj köken olarak fransızca bir kelime bile olabilir bence :) bu nedenle zorluk yaşamazsın.... Kutulara da gelince deterjan kutusydu onlar( hani şu oxi olanlardan pembe olanını beyaza boyadım dekupaj yapmadan önce o kadar çünkü netten öğrendiğim kadarıyla zemin beyaz olduğunda en iyi sonucu alıyormuşsun ) ama beyaz karton kutuylada aynı sonuca ulaşman mümkün zira dergiliklerim beyaz kartondandı ve oldu :)

    YanıtlaSil
  4. yine çok tatlı olmuşlar. bi ricam olsa; hah tutturdum sonunda dediğin zaman şu işin detaylarını da yazarmısın. ne malzeme kullandın, hangi marka, nasıl çalıştın. bende merakımdan aldım malzemeleri ama nedense elim gidip te bir türlü denemedim. tırsıyorum peçete dekopajından. ama bayılıyorumda bi yandan. haber bekliyorum.

    kızkardeşler hep aynı sanırım. bi tane en şekerinden bende de var:)

    YanıtlaSil
  5. off ne güzel ve şık olmuşlar bunlar.tebrik ederim.ellerine sağlık.kardeşin de güle güle kullansın...

    YanıtlaSil
  6. Nuran Özalp; tamam şekerim bir kaç denemeden sonra paylaşırım :) teşekkür ederim....
    örgü çantam; teşekkür ederim ablacım :)
    alanay; teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
  7. Peçete mi bunlar,nasıl da düzgün yapıştırmışsın bütün peçeteyi, bravo, çok cici, çok şık olmuşlar, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  8. Evet peçete Bsnu Ablacım ve teşekkür ederim :)Aslında pek düzgün olmadı yer yer kırışmalar var ama vernikleyince düzgün göründü :)

    YanıtlaSil