25 Aralık 2013 Çarşamba

Zeynep Aybike' nin bebiş kurabiyeleri....

Günaydınlar herkese :)
Kızım erken gelip bize süpriz yaptığı için bebek kurabiyeleri hastahaneye yetişemedi. Ama canım arkadaşım sevgili Elifcim hemen yaptı gönderdi de eve gelen misafirlerimize ikram edebildik. Kurabiyeler nasıl lezzetlilerdi anlatamam. Şeker hamuruyla çok aram olmamasına rağmen sanırım bir 4-5 tane yedim, eğer elimden almasalardı daha da yerdim ama misafirlere de kalsın dediler :)
Elif kardeşiyle beraber butik kurabiye ve pasta yapıyor. Arkadaşım diye demiyorum ama hepsi süper ürünler yani sadece görüntüde değil lezzeti de süperdir. Kendilerine facebook sayfalarından ulaşabilirsiniz. Hamur Atölyesi  kesinlikle yapılan güzelliklere bakmalısınız derim. Hele ki yılbaşı hediyesi konusunda kararsız kaldıysanız sevdiklerinize için süper bir hediye bence....
Gelelim bu güzelliklere....

Şu kutunun güzelliğine bakar mısınız canım arkadaşım çok özenmiş... Ben sonra o kutuyu bez kutusu yaptım değerlendirmezsem olmazdı :)

 Nasıl güzeller ama değil mi?

Yakından resimleri yok ama biberonda kızımın adı yazıyor elbisede ki kalbin içinde de baş harfi var. Çok titiz çalışılmış anlayacağınız...

 Hemen sepete yerleştirdim çok güzel durdular...

Elif Teyzemiz sağ olsun o kadar çok yapmış ki sepete sığmayanları da şeker standına koydum :) Ama ancak hatıra olarak bir tane ayırabildim... niyetim 3 çeşitten de ayırmakdı ama kısmet :)

Bu da eve gelen misafirlerimizi karşılama köşemiz :)

Sizler de böyle kurabiyeler veya özel pastalar isterseniz Hamur Atölyesi' ne bir bakın derim.
Kendinize iyi bakın,
Fatma.

1 yorum: