18 Mayıs 2011 Çarşamba

Bu da benim çanta denemem...

Günaydınlar herkese :)

Bir çoğunuzun bildiği gibi blog dünyasında çantalarıyla meshur bir leyya vardır. Kendisi sağ olsun çanta dikimini paylaşmış adım adım bende bu çantayı dikerken özellikle kapağını yerleştirirken kendisinin anlatımından çok faydalandım burdan kendisinin bir daha emeğine sağlık diyorum efendim :)

Gerçi benim makinem olmadığından bu çantayı elimde diktim ama fena olmadı bence hani kendim yaptım diye demiyorum :) Annemlere gidince makinede de deneyeceğim inşallah...

Gelelim benim çantama pazardan deneme amaçlı olduğundan en ucuz kumaş alınır ki  yapamazsak kumaş da ziyan olmasın değil mi? Gerçi benim aldığım kumaş benim çok hoşuma gitti hatta bu kumaştan kendime basit bir etek dikicem... Şansıma o hafta pazarda parça kumaşları çok ucuza satıyorlardı ve ben keşke daha çok çeşit alsaydım diye hala düşünüyorum... Farkındaysanız o kadar çok içimde kalmış ki o kadar zaman geçmesine rağmen hala anlatıyorum :) Neyse efendim aldığınız kumaş istediğiniz boyutlarda kesilir biçilir ve ortaya şöyle bir sonuç çıkar :



sizce nasıl olmuş hanımlar????

Kendinize iyi bakın,
yeni gelin :)

7 yorum:

  1. kumaş hoşmuş gerçekten,zaten gül oldumu tamamdır.
    elinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. çok çok güzel darısı başıma ne diyeytim:))
    ellerine sağlık arkadaşım:))

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık deseni de renig de çok hoş bence dikişi de harika güzel günlerde kullan...

    YanıtlaSil