25 Ocak 2011 Salı

yine kutu .......

Evet başlıktanda anlaşılacağı üzere ben yine kutu kapladım :))) Ama napim dayanamıyorum.... Ama bu sefer ki bir geri dönüşüm çalışması oldu kutuları ben yapmadım elime geçen poşet çay kutularını değerlendirdim. Elimde 2 seri kutu var yani biribirine uyumlu olsun diye aynı malzmelerle yaptığım ( yoksa evde bir sürü kutum var :)) ) bunları da onlara ekledim. Hani kendim yaptım diye demiyorum ben pek bir beğendim bakalım siz beğenecek misiniz??

 Sözde markaları belli olmasın diye resmi eklerken boyadım hiç belli olmuyor değil mi :)))


Ve karşınızda benim yeni kutularım.... Açık renkli olanı yatak odasında ki kutularımın yanına koydum diğer ikisi benim hobi malzmelerimi koyduğum kutularımdan  oldular.

5 yorum:

  1. çok güzel olmuşlar.güle güle kullan.ama kutuların ince kartondan olması dezavantaj tabi.içine konulan malzemeye göre kullanışlılığı değişir.ama çok şık duruyorlar.

    YanıtlaSil
  2. evet haklısın canım ama bunlara az ve hafif şeyler koyduğumdan pek sorun olmuyor... ama genelde kalın mukavvadan kendim yapıyorum kutularımı :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Fatma,
    Bu kutuları kumaşla kaplarsan daha çok beğeni toplayabilirsin. Şu anda kırk yama stili olarak kullanılıyor. Seni seviyoruz. Emel ve Nur From Körfez Konutları

    YanıtlaSil
  5. Aklımda ablada öyle kalın güzel kutu bulamadım :( artık kimsede ayakkabı kutusunu atmıyor ki...
    Emel ablaya da selam çok öptüm :)))

    YanıtlaSil