20 Ocak 2011 Perşembe

Sıkıldım ben de bol bol çiçek yaptım....

Evet başlıktan da anlayacağınız üzere sevgili dostlar sıkıldığım bir anda çıktı bu ciciler ortaya.... Ciddi anlamda boş duramama problemim var bildiğiniz gibi değil :))) Allah' tan başladığım işi bitiriyorum da yığılmıyorlar bir yerde. Bu ara haddinden fazla sıkılıyorum aslında geçen zamana nazaran biraz daha yoğunum ama yinede sanki çok boş vaktim kalıyormuş gibi.... eee siz ne dersiniz sizinde arada böyle sıkıldığınız anlar oluyor mu? Eğer oluyorsa siz ne yapıyorsunuz o zamanlar??????

Çiçekli taçı yaptım paketledim taç kutuma koydum bakalım hangi şanslı insana gidecek :)) Örgü şablonuyla yaptığım çiçekler ise şu an güzel bir yerdeler bir ara eklerim bitmiş halini. Bu ara akşamları otomatiğe bağlamış gibi bu çiçeklerden yapıyorum bu rengin benzerleriyle ve lila-gri ikilisniden yaptım epey bi oldular artık orda burda kullandıkça eklerim resimlerini.

Çiçeğin yapılışını merak edenler var mı bilmiyorum ama ben bir ara ( benimki videoyaya çekmeye karar verdiğinde ) videosunu ekleyeceğim inşallah.

 Nasıl olmuş beğendiniz mi????


Siz olsanız bu çiçeklerle ne yapardınız hanımlar??????

Kendinize iyi bakın,
yenigelin :)

7 yorum:

  1. çok güzel olmuş tacın güle güle kullan:)keşke yakın olsak benim canımın hiç sıkılmaya vakti olmuyo işlerim hep yarım az destek olurdun:)))
    aşağıdaki gibi bende bir ara artan iplerden yapmıştım,etrafını çevirirken iki sıra fazla yapıp birleştirdim dikdörtgen bir etol olmuştu,şimdi böyle bakınca kırlent yüzü gibi de durdu:)neye aklın esiyorsa öyle yap sen:)kolay gelsin....

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim :) atkıya diktim güzel oldu bir ara paylaşırım. Ama kırlent yapmak da aklıma yatan fikirlerden eee ne de olsa aklın yolu bir:))) işlerden sıkılınca mesaj at konuşuruz bende böyle destek olurum sana :))))

    YanıtlaSil
  3. neee? boş duramama hastalığı mııı??
    sen bana benziyorsun cannn :)))
    ben de boş dursam ölücem zannediyorum :)))
    ne hoş çiçekler bunlar böyle...
    hepsini çok sevdim ama ille de üst resimdeki güller :)))

    YanıtlaSil
  4. aa ben yorumu yazdım ama gönderemedim mi acaba?
    acep bir daha mı yazsam?
    üstteki güllere bayıldım..ben olsam onlarla çanta süslerdim :)

    YanıtlaSil
  5. evet sorma figen abla kesinlikle boş duramıyorum Allah'tan okulda var da bir taraftan koşturuyorum birazcık yoksa bilemiyorum :))) Ama allah boş duranı sevmezmiş değil mi???? bu arada çok teşekkür ederim yorumların için :)))

    YanıtlaSil
  6. Bloguma bıraktığınız şeker yorumlar için çok teşekkür ederim.
    Siz de çok cici şeyler yapmışsınız, ellerinize sağlık.

    Tarifimi link vererek tabi ki yayınlayabilirsiniz.
    afiyet olsun diyeyim :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim Müge Hanım :)) ama ne yazık ki silikon kalıbın azizliğine uğradığımdan resimleyemedim çünkü onları çekerim diye kağıt kalıpta yaptıklarımın eşimle beraber bir güzel yemiştik. En kısa zamanda tekrar yapıp kesinlikle tarifinizi paylaşacağım çünkü inanılmaz lezzetli ve hafif bir kek ( ben dediğiniz gibi sadece 1 çay bardağı yağ kullandım)...

    YanıtlaSil