4 Ekim 2010 Pazartesi

Herkese merhabalar:)

Sanırım bu hayatta en güzel şeydir insanın sevdiğinin sürekli yanında olması, onunla hayatını paylaşması,biz olması.... Tabi bunlar evliliğn güzel tarfları bide ne yazıkki bir takım ayrıntıları var.
Ataerkil bir toplumda yaşadığımız içinmidir nedir bilinmez ama kadın çalışıyorda olsa bütün ev işlerini yapmak zorundadır. Tabi şunu da unutmamak gerekir ki günümüzde bu biraz değişmeye başladı en azından şu an erkekler eşlerine yardım ediyorlar azda olsa...
İşte ev işiydi yemekti derken yeni gelinlerin üstüne fazla yük biniyor böylelikle. Bu nedenle bende yeni evli biri olarak yaşadıklarımı sizlerle paylaşmaya karar verdim. Tabi ne zaman farkına varılan bir blog yazarı olurum bilmiyorum ama ben o zaman kadar yılmayıp yaptıklarımı sizlrle paylaşmay devam edeceğim :))

Ne dersiniz sizce bu süre ne kadar olur????? Sizce ilk yorum ne zaman gelir????

Sevgiyle kalın:)))

4 yorum:

  1. merhaba ilk yorum 18.01.2011 tarihi itibari ile geliyor:)

    şuan nişanlıyım evliliğe bakış açım evet sevdiğim insana kavuşmak onunla hep bir olmak.. ama diğer ayrıntıları da görmeye çalışıyorum görebildiğim kadarı ile.. gördükleriminde beni şimdiden yormaması için onlara kendimce güzel yorumlar yapıyorum..

    misal çamaşır meselesi: sevdiğim insanın kirli çamaşırları benden sorumlu olacak ben yıkayıp asıcam kurutucam ütüleyeceğim ve giydireceğim (: bunun gibi birçok ayrıntıya sevimli bakmaya çalışıyorum ve herşeye rağmen sevdiğim insanla iki cihandada bir ömür sürmek istiyorum :))

    YanıtlaSil
  2. Amin inşallah herşey dilediğim gibi olur canım:) Merak etme hiçbirşey zor olmuyor seninde dediğin gibi insanın sevdiği insanla 7 24 beraber olması paha biçilemez olduğundan gerisi tefarruat olarak geliyor zaten merak etme:D Gerçi benimde en zorlandığım konu ütü meselesi ama zamanla düzenini oturtuyosun zaten...
    Bu arada bunları sana herkes söylüyordur ama emin ol evlenmeden önce ev ile alakalı hiçbirşey yapmayan ben söylüyorsam doğrudur:)))

    Aklına takılan birşey olursa bana butiksekerlemeler@gmail.com adresinden de ulaşabilirsin:)) Bu arada düğün ne zaman????
    Not: Yorumun içinde teşekkürler artık takipçim olursun :D

    YanıtlaSil
  3. ütü meselesi beni daha evlenmeden düşündürüyor:)))) ama olsunn bitanemin çamaşırları ile haşır neşir olmak olarak göreceğim kendiminkileride bilmiyom ne olarak görürüm:))) du bakalım evlenincede yazarım elbet sana :)))

    şuan nişanlım asker mayıs 19 da tezkeresini alıyor inşallah o geldikten sonra düğün tarihine karar verilecek ama Allah nasip ederse ekim ayında felan olacak ve nasipse ankaraya gelin gideceğim...
    Allah hayırlısını versin hepimizin hakkında...

    YanıtlaSil
  4. Amin canım ... Allah kavuştursun sizide. Ben de İstanbul' dan İzmit'e geldim başlarda ailemin yokluğuna alışamadım ama zamanla alışmaya başladım.Tekrar hayırlı olsun size bu arada makinanla diktiğin şeyleri merak ediyorum takipteyim :)))

    YanıtlaSil