28 Haziran 2012 Perşembe

Kumaş çantalar

Dedim ya artık dikiş makinem var ve ben sıkıldığımda sürekli birşeyler dikip stresimi atıyorum :) Çanta dikmek ise stres atmaya bire bir... İçlerinde astar kullanıyorum ve bir küçük cep koyuyorum. Bunlar ilk diktiğim çantalar daha da var yani hatta sipariş bile alıyorum. ama onların resimlerini eklememişim bilgisayara artık bloga ne zaman eklenir kısmet... Gerçi belli olmaz bu yazıların otomatik olarak yayınlandığını düşünürsek ve ben o zamana kadar eklersem belki ara vermemiş gibi olabilirim :)

Not: Son yazdığım yazıların birinde size İzmit' te açılan bir kafeden bahsetmiştim, Atölye Terafi Kafe ne yazıkki resim çekip ekleyemedim bir türlü bloga ama en kısa zamanda yapılacaklar  listemde kendisi... Siz ben güzel bir yazı hazırlayana kadar dilerseniz buradan inceleyin. Sahibeleri Arzu Hanım ve Sibel Hanım çok kibar, nazik ve güzel insanlar. Tabi bu arada kıskandırmak gibi olmasın ama hani şu hepinizin bildiği Meral Sanatevi blogunun yazarı Meral Hanım varya , hani şu güzel güzel ahşap boyamalar yapan hatun :) işte haftada bir Atölye Terapiye geliyor kendisi ve ben şanslı insan iş çıkışı haftada bir gün bu kursa katılacağım :D İzmitteyseniz veya yolunuz düşerse mutlaka uğrayın derim efendim....




Kendinize iyi bakın,
Fatma'nın Hobileri :)

21 yorum:

  1. Çantalar çok şık olmuş,ellerinize sağlık:)İzmit'te yim,en kısa sürede yeni açılan cafe'ye uğramak isterim..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Kesinlikle uğramalısınız yemekleride süper....

      Sil
  2. Çok cicileeeer, zevkle diktiğin belli, ne kadar düzgün dikiyorsun, özenle, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık güzellikler gelmeye başladı:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablacım, evet bir de şu sınavımı atlatsam siz o zaman görün :)))))

      Sil
  4. çantalar çok keyifli olmuşlar.ellerinize sağlık.meral ablacıma da selamlar..

    YanıtlaSil
  5. Dikiş makineniz hayırlı olsun,çantalar çok şirin gerçekten.Ben de bir makine almak istiyorum ama karar veremiyorum nasıl birşey olacağına.Fikir verebilir misiniz acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Benim makinemin markası janome iş görüyor basit piko ayarı bile var. Basit hobi işlerinizi yapmak için ideal bir makine. eğer çok ayrıntılı çalışmalar yapmayacaksanız marka çok farketmiyor ama illa ki bilindik bir marka olsun diyorsanız bu markaların özellik olarak en temel özelliklere sahip olanları sanırım işinizi görür... Sevgiler :)

      Sil
    2. O kadar çok alternatif var ki internette araştırınca.Acemi olduğum için dediğiniz özellikte bir makine bana yeter sanırım.Çok teşekkürler :)

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. cıvıl cıvıl kumaşlarla çok cici çantalar olmuş bloğunda çok güzelmiş
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Çantalarınız çok eğlenceli olmuş ellerinize sağlık,bende bloguma beklerim sizi kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  9. Çantalarınız çok eğlenceli olmuş ellerinize sağlık,bende bloguma beklerim sizi kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, teşekkür ederim bende gelirim tabi ki :)

      Sil
    2. ellerine sağlık.ben de seni beklerim.

      Sil