4 Ağustos 2011 Perşembe

Yeni nikah şekerleri...

Herkese merhabalar,
Bu aralar yine nikah şekeri ve bebek şekerine sardım sürekli bişeyler deniyorum bunlarda yine böyle bir zamanda ortaya çıktılar. Bende dedim madem ortaya çıktılar hadi paylaşayım ve yorumları alıyım : D Hatta keçe çiçekli olan kutudan sipariş bile aldım :) Bakalım sizler beğenicek misiniz?

 Bu kalpli anahtarlıklı şekerleri bir arkadaşımın isteği üzerine hazırlamıştım ama davetiye değişince bunlarda öyle kaldı ama şimdi kısmetse aşağıdaki resimdeki şekerleri yapıcam....



Not : Siparişleriniz için butiksekerlemeler@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kendinize iyi bakın,
yeni gelin :)

10 yorum:

  1. Çok güzel kutular, bayıldımmm, ellerinize sağlık:)))

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık canım,çok güzeller.kutuları renklendirip kuyumcularada tanıtabilirsin.

    YanıtlaSil
  3. Ne hoş.. Böyle bir uğraşının olması ve sipariş alıp evine ekonomik katkıda bulunman o kadar yüreklice ki. Umuyorum, bir gün kendi butiğini açıp büyük satışlar yapacaksın. Kutlarım seni.

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim sevgili ablalarım :) Artık abla diyorum çünkü her ikinizde beni yorumarınızla mutlu ediyorsunuz. Aslında inşallah en kısa zamanda kendi mesleğimi yapar ve öyle para kazanırım. Ziraa bu iş aslında benim emeklilik hayalimdi ama zamanın ne getireceği belli olmadığı ve bende boş durmayı sevmediğim için bu tarz ürünler yapıp kendimi mutlu ediyorum. Tekrar teşekkür ederim sevgiler :)))

    YanıtlaSil
  5. Ama kutular gerçekten çok güzel, beğenilmeyecek gibi değil, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  6. kalpliler çok güzel ama en çok kutulu olanlara bayıldım özellikle beyaz olanına.ellerine sağlık.ayrıca bunu maddi olarak değerlendirmen ise süper...sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. benim nikah şekerimmmmm cnm arkadaşım ellerine sağlık:)))))

    YanıtlaSil
  8. evet onlar ayşenin :D teşekkür ederim canım:)))

    YanıtlaSil