23 Ağustos 2011 Salı

Yaz için koltuk kırlentlerim...

Selamlar hanımlar,
Bu kırlentleri yapalı da epey oldu ama ancak paylaşabiliyorum. Salonumda ki koltuklar kadife olduğu için yazın çok terletiyordu  ve sıcakta hiç çekilmiyordu. Geçen yaz yeni evli olduğumuzdan çok evde durmuyorduk evdeykende üzerine bir çarşaf falan örtüp idare ediyordum ancak artık eskidiğimiz için evde daha fazla vakit geçirmeye başladık :) Ben de dedim madem koltuklarımızla daha fazla vakit geçiricez o zaman koltuklara bir örtü dikme zamanı geldi. Örtü dediysem öyle çok abartılı bişey değil canım. Kumaşçıdan gidilip pike alınır çekme payınıda düşünüp koltuğunuzun ölçüsünden biraz fazla alınır. Eve gelinir kumaş yıkanır, kenarları elde bir güzel dikilir ve koltuklaınıza serilir. Peki artan kumaşlar ne olur tabiki koltuklarda kullandığım kırlentlere yeni kılıf olur :) Peki o kılıflar öyle sade durur mu? Tabiki hayır. 2 tanesi evde olan ütüyle yapışan taşlarla süslenirken, diğer ikisi keçeyle süslenir. İşte benim yaz kırlentlerimin hikayesi böyle. Şimdi de gelelim resimlere, bakalım beğenicek misiniz?
 Kendileri salonumuzun yaz konseptini oluşturuyor :) Ortadaki kırlentten bir tane daha yaptım bu arada niyeyse resime eklememişim de..



Kendinize iyi bakın,
yeni gelin :)

8 yorum:

  1. süper olmuş, tam yazlık ferah ferah, cıvıl cıvıl, ellerine sağlık fıstık:)

    YanıtlaSil
  2. çok cici ve şıklar.ellerinize sağlık ve güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim hanımlar :) İkinizede sevgiler :D

    YanıtlaSil
  4. Canım ellerine sağlık ferah ferah aydınlatmıştır ortalığı.
    keçeleri diktinmi yoksa broş tarzı mı.
    yıkanınca bozulma oluyormu acaba merak ettim

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim ablacım :) Kelebekli olanı diktim elimde yıkadım sonrada tersten ütüledim bir şey olmadı. Ama kuşların arkasında broş iğnesi var.

    YanıtlaSil
  6. sade, sevimli ve şık olmuşlar. Elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. Thank you very much sweety :) Welcome to my blog too :D

    YanıtlaSil