14 Şubat 2011 Pazartesi

Çanta düzenleyicim.....

İyi haftalar hanımlar,
Bu aralar keyfim yok nedense, hiçbirşeyle ilgilenmek istemiyorum. Havalardan mı kaynaklanıyor yoksa başka bir nedenden mi onuda bilmiyorum.... Yaptıklarımı resimlemeye bile üşeniyorum o yüzden bu raalar blogumu boşladım . Aslında şu an bebek şekeri  daha doğrusu doğum günü şekeri  yapıyorum epey bir oyalıyor beni. Bitince resimleyip sizler le de paylaşacağım inşallah.
Şimdi gelelim çanta düzenleyicime bu fikri bir çok sitede gördüm ama en güzellerini tiryaki hobi yapıyor. Bakmanızı tavsiye ederim.Ben de sadece dağınıklığımı toplasın ve çantamı değiştirirken oyalanmayayım diye basit bir model yaptım. Zaten evde dikiş makinem olmadığı için elimde dikebildiğim şeyleri yapıyorum genelde. İnşallah bir ara yapım aşamalarınıda paylaşacağım. Ben severek kullanıyorum bakalım siz beğenicek misiniz???

  
 
Bu kumaşı çok sık kullanıyorum ama hala bitmedi... Yaza bir pijama bile yapabilirim. O kadar çok ki babamdan almıştım. Babamlar bir ara Koton için pijama falan yapmışlardı oradan kalmıştı. Kalanıda bana verdi sağ olsun. Canım babam benim seni çok seviyorum : ) ( nereden çıktı bu derseniz birden içimden geldi yazıverdim ).  eeeee nasıl olmuş????


Bu arada bugün Mevlid Kandili herkesin kandili mübarek, ettiğiniz dualar kabul olsun.
Ben sevgililer gününü kutlamam ama yine de buradan söyleyeyim sevgilier gününüz de kutlu olsun....

Kendinize iyi bakın,
yeni gelin :)

7 yorum:

  1. yeni gelin şunu aşama aşama yaparken anlatsana çok seviyorum dikş dikmeyi lakin beceremiyorum.belki gösterirsen bende denrim.gerçi yazında yapıcam demişsin ama istekler var deyip atlazsın diye yazdım:)
    kolay gelsin

    YanıtlaSil
  2. süper olmuşlar bence, ah ah bir de dikiş makinemiz olsa ne harikalar çıkacak elimizden ama :) kandilin mübarek olsun canım, kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Sezobigo; Öncelikle teşekkür ederim :) Bu hafta sana söz aşama aşama resimleyip ekleyeceği bloğa :))
    Mayan' nın Cicileri: Teşekkür ederim :) Aynen öyle birde makine olsa neler yaparız neler :) Seninde kandilin mübarek olsun canım....

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan ellerine sağlık,kullanışlı güzel bir çanta olmuş,kandilini kutlarım ayrıca ayrıntıları bende bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim waterlily :)Bu hafta kesin ekleyeceğim resimleri:D

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan canım kumaşda çok şık gerçekten

    YanıtlaSil