12 Ağustos 2013 Pazartesi

31. hafta....

Zaman çok çabuk geçiyor... Daha dün gibi ilk hamile olduğum anı öğrendiğim an :) Aslında kızıma bir günlük tutuyorum ama buraya da yazmak istedim. Çok çabuk büyüyor hareketleniyor bazen korkuyorum erken mi doğacak diye... Ama şimdiden bir kişiliği var kızımın. Mesela beni çok dinlemiyor ama babası ne derse yapıyor :) Ben ona masal okuyunca, müzik dinletince çok seviniyor, babasının sesini duyunca ise çoşuyor. Henüz ismin netleşmedi kızım biz sana bebiş diyoruz öyle seviyoruz seni. Yaklaşık 1- 1,5 aydır babandan ayrıyız hafta sonları görüşüyoruz sanırım o yüzden babanın söylediklerine daha çabuk tepki veriyorsun. Özlüyor musun yoksa babanı :) Baban zaten sen doğmadan sana tapıyor bilmiyorum artık doğunca ne yapıcaz... Kitapların şimdiden hazır zaten babacığın daha 5 haftalıkken ilk kitaplarını aldı.... (Evet biraz aceleciyiz napalım kızım :) )
Bu hafta hareketlerin daha bir arttı. Annen artık gece uyurken dönemiyor. Artık çok hızlı gelişiyorsun ve biz senin gelmeni sabırsızlıkla bekliyoruz.
Kendinize iyi bakın,
Fatma.

6 yorum:

  1. maşallah..allah bır avazsda sağlıkla kucagına da almak nasıp etsın

    YanıtlaSil
  2. Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin, bu keyifli günlerin tadını çıkarın doğmadan öncesi de doğduktan sonrası da ayrı keyifler içerecek.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar;
    Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
    437. takipçiniz benim.
    Bu arada çok hoş bir çekilişim var, muhakkak beklerim :)
    Sevgiler
    http://whiteglaze.blogspot.com
    twitter: @_gamzeahmet_

    YanıtlaSil
  4. hayırlısıyla sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz inşallah.kendinize iyi bakın.sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. ne güzel bir duygudur histir anlatılmaz yaşanır.allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsim.bu arada blog şblonun sol kısımdaki şu bebek şekeri ,nikah şekeri olan kıısm yazıların ve yorumların üzerine denk geliyor.onu düzeltseniz. şablon bölümüne gelip özelleştir kısmından genişlikleri ayarla ile sağ ve sol kolonu açabilirsiniz sevgiler

    YanıtlaSil