15 Kasım 2011 Salı

30. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı

 Fuar bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

 Selamlar ve iyi haftalar herkese :)
Bildiğiniz üzere İstanbul' da her yıl düzenlenen kitap fuarı geçtiğimiz cumartesi günü başladı ve bu hafta pazar günü saat 19' a kadar ziyaretçilerini bekliyor. Çok şükür bu sene de eşimle beraber fuara gidebildik biraz aceleylede olsa. Fuarın ilk günü ziyaretimizi yaptık. Lakin çok da yorulduk, bilenler bilir ben İzmit'te oturuyorum fuarda İstanbul'un bir ucu olunca sabah saat 9'da çıktığımız evimize ancak akşam 10'da dönebildik. Gerçi çok eğlendik ve keyif aldık o yüzden değdi koşturmamıza :)
Gelelim fuar izlenimlerine; bir kere fuarın ilk günü olmasına karşın o kadar kalabalıktı ki baktıkça insanın çok hoşuna giden bir görüntüydü insanların kitaba bu kadar ilgili olmaları. Sonra ciddi indirimler vardı. Eee bunun doğal sonucu olarak eşimde ben de kitap konusunda biraz abartıp ellerimiz kollarımız kitaplarla dolu olarak eve geldik. Sanırım toplamda 50 kitap falan aldık :) Bu nedenle de kitaplıklarımıza bir yenisini daha eklemek farz oldu çünkü ilk aldığımız kitaplıklar dolduda taşıyor. Anlayacağınız bize yine İkea yolları göründü. Tabi bu duruma en çok kim sevindi tabiki de ben :) Neyse lafı fazla uzatmayayım ve geçen ay kitap yurdundan aldığım kitaplarla yazımı sonlandırayım. ( Fuardan aldıklarımın daha resimlerini çekmedim onlarıda bir ara paylaşırım inşallah ).

Kendinize iyi bakın,
Fatma'nın Hobileri :)

7 yorum:

  1. Bizde pazar günü oradaydık.
    Kızımın ilk fuar deneyimi oldu.
    alışverişimizin önceliği çocuk kitaplarıydı ama,
    kendime de kaptım 2-3 parça :)

    Senin bir sürü kitap almanı kıskanmadım desem yalan olur :))

    Sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. keyifli okumalar canım benim 50 kitap 50 seyahat demek:))) sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Sena'nın annesi; ama bende seni kıskandım çünkü fuarda gezerken çocuk kitaplarına torbalara bayıldım sürekli ya üf tanıdık bir çocukda yok hediye alsaydık bari diyip durdum eşime :) Sevgiler, prensese de bol okumalı güzel günler :))

    ÖRGÜÇANTAM; teşekkür ederim ablacım :)

    YanıtlaSil
  4. pegasusa çalışmışsınız:) k.m. dükkanını beğeneceksiniz

    YanıtlaSil
  5. Biraz öyle oldu :) k.m.dükkanını zaten bloglarda duymuştum o yüzden aldım elimdeki kitap bitince ona başlayacağım, sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Kristin Hannah'ın Ateş Böceği yolu adlı kitabı okudunuz mu? Diğer 2 kitabı da var. kesinlikle okuyun. Kitap dostu benim de dostumdur, takipteyim bloguma da beklerim:=)

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim :) Evet Ateş Böceği Yolu'nu da okudum ve çok beğendim sanırım okumadığım 1 kitabı kaldı onuda en yakın zamanda okurum inşallah :) bende sizi izlemeye aldım kitap dostuna sevgiler :)

    YanıtlaSil